Artykuły na: Sesje zdjęciowe
Ten artykuł jest również dostępny w:

Czy mogę wyłączyć dostęp do sesji w określonym terminie?

Tak, wystarczy, że w ustawieniach sesji ustawisz datę wyłączenia sesji. Klient nie będzie już mógł przeglądać zdjęć ani składać kolejnych zamówień.


Dodatkowo możesz ustawić treść wiadomości, którą wyświetlimy klientowi po wejściu w sesję.




Możesz też ustawić powiadomienie systemowe, które uprzedzi klienta o tym, że mija termin na wybór zdjęć.
W tym celu przejdź do menu Ustawienia, a następnie wejdź w ikonkę Powiadomienia w sesjach.
Zaznacz pole "Wysyłaj powiadomienie o zbliżającym się terminie wyłączenia dostępu do sesji" oraz podaj, kiedy system ma wysłać powiadomienie.
Kliknij ZAPISZ.




Aktualizowane na: 27/08/2026

Czy ten artykuł był pomocny?

Podziel się swoją opinią

Anuluj

Dziękuję!